Termeni si conditii

Politica de confidentialitate >>

BBLavender.ro este deținut și administrat de S.C. B & B S.R.L. cu sediul în județul Satu Mare, localitatea Carei, str. 1 Decembrie 1918, nr. 14, înregistrat la registrul comerțului cu nr. J30/1157/1992 și cu codul fiscal RO2390619. Prin folosirea continuă acestui pagina de web se înțelege că acceptați și sunteți de acord cu termeni și condițiile menționată mai jos în acest document. 

 

1. Condiții Generale

Aceste termeni și condiții sunt obligatoriu atât pentru persoane fizice și persoane juridice care vor sa utilizeze orice element de pe pagina asta de web. Așadar se vor aplica și pe toate vânzări efectuate prin cadrul webshopului nostru inițiate de către cumpărător. 

Explicarea termenilor:

- Vizitator: orice persoană fizică sau juridică care întră pe site

- Cumpărător, Client, Utilizator: orice persoană fizică sau juridică care înregistrează un cont pe site-ul nostru indiferent dacă a plasat sau nu o comandă

- Vânzător: Magazinul de cadouri ‚‚Lavender’’ operat de S.C. B & B S.R.L.

- Produse, cadouri, articole, bunuri: orice produs listat pe siteul BBLavender.ro și menționat într-o comandă care va fi furnizat de către vânzător prin cererea cumpărătorului

- Comandă: un document care semnifică intenția cumpărătorului de a achiziționa produse și/sau servicii de la vânzător. Prin deplasarea unei comenzi de către cumpărător, vânzătorul este de acord să livreze produsele iar cumpărătorul este de acord să preia aceste produse și să facă plata acestora.

Ne rezervăm dreptul de schimba orice element din acest document fără să anunțăm aceste modificări.

Ne rezervăm dreptul de a selecta clienți.

 

2. Copyright și licențe

Toate imaginile, logo-uri, grafică și text este proprietatea lui S.C. B & B S.R.L. 

BBLavender.ro nu le dă permisie la vizitatori și la clienți să duplice, să modifice, sa vândă parțial sau complet orice element grafic, text sau informație publicată pe acest site fără un acord în scris de la S.C. B & B S.R.L.

Este interzis hotlinking la orice element grafic de pe acest site.

 

3. Conturi și securitatea datelor personale

Cumpărătorul este responsabil pentru actualizarea datelor personale, protecției datelor personale și a parolei de acces. În continuare, cumpărătorul este răspunzător pentru accesul altor persoanelor la computerul pe care vă folosiți să-ți accesați contul dumneavoastră.

Datele personale introduse de către cumpărător sunt confidențiale iar vânzătorul nu va face aceste disponibil unor persoane sau companii terțe. 

Ne rezervăm dreptul de a închide orice cont fără să anunțăm prealabil deținătorul contului din orice motiv.
 

4. Produse

Vânzătorul nu poate garanta corectitudinea descrierilor și datelor ale produselor disponibile pe acest site. Din cauză că actualizarea datelor se face manual starea produsului nu poate fi garantat ca este pe stoc indiferent ce scrie pe acest site. Ne rezervăm dreptul de a scoate în orice moment orice produs din gama noastră fără să anunțăm înainte acest lucru public. În caz în care produsul comandat nu se afla în stoc, cumpărătorul va fi anunțat despre acesta și va avea posibilitate de renunța la produsul aparent. 

Imaginile, descrierile și datele produselor au caracter informativ și poate fi schimbate în orice moment de către vânzător fără să facă un anunț prealabil.

Prețurile sunt exprimate in Lei și conțin TVA.
 

5. Livrare

Livrarea produselor se face prin Courier. Prețurile livrărilor de pe acest site au caracter informativ. Pretul final al livrarii va fi comunicat prin email.

Comenzile peste 500 de lei ,beneficiaza de livrare gratuita.

Vânzătorul își asumă responsabilitate de a ambala corespunzător produsele care au fost comandate.

Produsele care sunt aflate pe stoc vor fi trimise in cel mult 20 zile lucrătoare. Pentru produse care sunt disponibile numai la comandă nu putem garanta un timp exact de livrare. Timpul necesar de livrare pentru aceste produse va fi comunicat de către vânzătorul la cumpărător prin e-mail sau telefon. Dacă vânzătorul nu poate ia legătura cu cumpărătorul în 5 zile lucrătoare după procesarea comenzii atunci vânzătorul rezervă dreptul de a anula comanda.
 

6. Returnare

 

Returul oricarui produs se va efectua în aceleași condiții decente în care ați primit coletul cu produsul (nu deteriorat, nu folosit, etc). 

Renunțarea la produs este posibila in termen de 14 zile!

În cazul în care cumpărătorul realizează că produsul achiziționat nu este ceea ce și-a dorit, acesta are posibilitatea de a returna produsul respectiv optând pentru una din variante:

1. returnarea banilor în contul bancar personal

2. inlocuirea produsului cu un altul (in limita stocului disponibil la momentul primirii de către magazin a coletului), contravaloarea acestuia fiind reglată in functie de caz.

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice!

Cumparatorul are dreptul la retur, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile de la primirea produsului urmand una din proceduri, in functie felul in care s-a inregistrat.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile - daca e cazul, cu etichetele si prospecte intacte, fara semne de folosire si documentele –factura fiscal in original in scopul stornarii acesteia- care l-au insotit) si returnat prin curierul cu care colaboreaza SC B&B SRL.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 30 de zile de la retur. Costul transportului returului va fi suportat de cumparator. In cazul unui retur acceptat, clientul poate opta pentru achizitionarea altui produs, cu plata diferentei sau pentru rambursarea contravalorii produsului in contul bancar.

Taxele de transport revin în sarcina clientului.

Vânzătorul răspunde pentru starea produsului și ambalării  până la momentul în care aceasta este preluat de către firma de curierat. Pentru pierderea sau deteriorarea produselor în timpul transportului firma de curierat își va asuma responsabilitatea.

2016-03-12